Afbeelding onderzoek (zonder snijtekens)

Secretary Plus Salaris- en Functieonderzoek

De arbeidsmarkt beweegt in rap tempo. Door alle ontwikkelingen neemt de concurrentie op de arbeidsmarkt toe en kijken werknemers, maar zeker ook werkgevers, kritischer naar functies en de invulling daarvan. Reden genoeg om te onderzoeken hoe het staat met de ontwikkelingen en de invulling van de rol van de assistant, de beloning en de doorgroeimogelijkheden. Met trots presenteren wij dan ook het Secretary Plus Salaris- en Functieonderzoek.

"Wist je dat meer dan de helft van de assistants afgelopen jaar een loonsverhoging heeft gekregen?"

Lees dit en meer in het Secretary Plus Salaris- en Functieonderzoek. 


Maak kennis onze assistants met PA for a Day!

PA's zijn onmisbaar! Zij zorgen ervoor dat managers en leiders zich volledig kunnen focussen op hun core business. Er rust en ruimte gecreëerd wordt voor groei en dagen effectief gepland worden.

Omdat wij weten welke waarde onze assistants toevoegen aan het succesvol laten zijn van organisaties, willen wij de managers en leiders van vandaag en morgen de kans geven om kennis te maken met onze assistants. Om zo te laten ontdekken welke waarde onze assistants toevoegen; al binnen één dag met PA for a Day.  

Onze vakgebieden

Secretary Plus bemiddelt in supportfuncties binnen diverse vakgebieden. Of u nu op zoek bent naar een executive assistant of een assistant met een specialisatie in bijvoorbeeld: finance, hr, marketing of sales.

Finance
Legal
Marketing & Sales
Logistics & Purchase
Human resources
Management support

Wie is Secretary Plus?

Zoekt u support waar u blind op kunt vertrouwen? Secretary Plus helpt organisaties het beste uit zichzelf te halen door management op het hoogste niveau te supporten. Samen creëren we succesvolle organisaties. De perfecte match met kandidaten die niet alleen met hun cv, maar ook met hun persoonlijkheid bij u passen.

Wilt u dat wij op zoek gaan naar uw perfecte match? Laat dan hier uw vacature achter en wij gaan op zoek naar de assistant die uw organisatie gaat helpen groeien.

Samora Jurna

Senior Consultant

‘’Hello, goodbye and hello again’’

Dat ik trots ben om te werken voor een organisatie zoals Secretary Plus steek ik nooit onder stoelen of banken. Niets voor niets zijn wij reeds ruim 25 jaar marktleider als het gaat om bemiddelen van assistants. Maar wat Secretary Plus nóg mooier maakt (en dat wellicht nog niet iedereen weet), is dat wij een complete HR dienstverlener zijn. Het begint of stopt namelijk niet bij puur en alleen bemiddeling en dat is wat het onder andere een Great Place to Work maakt en wij vele concurrenten een stap voor zijn.

Ik heb in 2008 en 2009 voor Secretary Plus gewerkt en heb even een tussenstap gemaakt naar een andere organisatie, maar miste daar de dynamiek, betrokkenheid en investeringen die er bij Secretary Plus wel waren. Met investeringen bedoel ik dat er zeer veel aandacht wordt besteed aan het constant opleiden en door ontwikkelen van de consultants. Dat is dan ook de reden dat ik weer heb aangeklopt bij Secretary Plus en werd ik gelukkig met open armen ontvangen. Inmiddels ben ik alweer 2 jaar (totaal 4 jaar) werkzaam voor Secretary Plus en zie ik hoe deze innovatie organisatie zich mee ontwikkeld met het bedrijfsleven en constant bezig is met innovatie en veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling van het personeel. Voor mij dus genoeg redenen waarom Secretary Plus wederom Great Place to Work is.

Samora Jurna,
Senior Consultant Secretary Plus Amsterdam

Heb je een vraag aan Samora of word jij onze nieuwe collega op kantoor Amsterdam? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!