Word jij onze nieuwe Direct Team Assistant?

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen in ons Direct Team?

Sommige management assistants zoeken bewust de dynamiek van een uitdagende en afwisselende werkervaring in kortlopende en veeleisende projecten. Denk dan bijvoorbeeld aan vervanging tijdens zwangerschapsverlof en ziekte of ter overbrugging van een sollicitatieprocedure. Je hebt de zekerheid van een contract en kiest voor een dienstverband met Secretary Plus als jouw werkgever. 


Solliciteer

Wat wij bieden

 • Opdrachten bij verschillende ( internationale) organisaties
 • Marktconform salaris
 • De zekerheid van een contract
 • Leaseauto
 • 32 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke bonus regeling
 • Loopbaanadvies
 • Per jaar een opleidingsbudget ter besteding aan workshops & trainingen
 • Je eigen visitekaartje
 • Premium lidmaatschap We Assist You
 • Korting op verzekeringen en financiële diensten
 • Deelname aan pensioen- en collectieve ziektekostenregelingen

Wat wij vragen

 • Je bent op verschillende niveaus inzetbaar
 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 40 uur per week
 • Een afgeronde management ondersteunende- en/of secretariële opleiding of relevante opleiding op Hbo-niveau
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (nog een vreemde taal is een pré)
 • Uitstekende beheersing van de MS Office-pakketten
 • Je bent flexibel, communicatief vaardig, stressbestendig en hebt een goed aanpassingsvermogen
 • Minimaal twee uitstekende referenties
 • Grote reisbereidheid
 • Je bent volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het management ondersteunende vak

Solliciteer direct

 

Hoe ziet een werkdag eruit van een Direct Team Assistant?

Je bent vorige maand begonnen op een nieuwe opdracht en je hebt al goed je draai gevonden. Wat een interessant bedrijf met nog leukere collega’s! Het is dinsdagochtend. Je bent net gearriveerd op je werkplek en je krijgt een Whats-App bericht binnen: je manager is helaas verlaat voor haar eerste afspraak, of jij haar afspraak van 9.00 uur kan ontvangen en wilt voorzien van koffie. Natuurlijk doen we dat, met een extra grote glimlach erbij! Je loopt gelijk even naar de spreekruimte om te kijken of alles netjes klaarstaat voor de afspraak. Daarna start je je laptop op en ondertussen bied je een rondje koffie aan voor je collega’s. Tijdens dit koffierondje word je al door verschillende collega’s aangesproken. "Weet je welke ruimte ons overleg straks plaatsvindt?" "Zou je een bloemetje willen regelen voor mijn klant van vanmiddag?" Ondertussen gaat je telefoon met een ziekmelding van een collega. Je noteert alles keurig, opent je agenda en begint rustig met prioriteren van je werkzaamheden die dag.

Daarna check je ook de agenda’s van je collega’s, wie heeft welke afspraken vandaag en waar kan je ondersteuning bieden? Je uitdaging is immers het op rolletjes laten lopen van de organisatie. Je begint met het beantwoorden van e-mails en afspraken in te plannen voor je collega’s. Daarna begin je met het uitwerken van de presentatie van je manager die zij gaat geven bij een - hopelijk - nieuwe klant. Je bent aangesloten geweest bij alle vergaderingen en afspraken die er zijn gemaakt, dus het uitwerken van de presentatie is geen probleem voor je.  Voordat je het weet is het alweer 12 uur. Je bestelt nog het bloemetje voor je collega en daarna maak je even een lekkere wandeling met je collega’s tijdens de lunch, want de zon schijnt volop!

Na de lunch pleeg je nog wat telefoontjes om afspraken in te plannen. Daarna heb je een uur ingepland met je manager om lopende zaken te bespreken. Tijdens de afspraak denk je mee met je manager en de uitdagingen die zij heeft. Jullie bedenken samen de oplossing voor een lopend probleem en hebben weer nieuwe ideeën besproken om de organisatie nog succesvoller te maken. Ook de laatste coördinatie voor de verhuizing naar het nieuwe pand van volgende week wordt doorgenomen, want als er nog iets extra’s geregeld moet worden, spreekt het voor zich dat jij dat oppakt. Na de afspraak met je manager heb je zo veel energie dat je vast begint met het uitwerken van de nieuwe ideeën, zodat je je manager zoveel mogelijk ontzorgt en zij zich kan bezig houden met andere zaken. Je dag eindigt buiten de deur. Je collega geeft namelijk om 16.00 uur een presentatie op een nieuwe, hippe vergaderlocatie die jij hebt georganiseerd, dus je bent erg benieuwd en uiteraard aanwezig om alles in goede banen te leiden. Voldaan rij je naar huis, dit was een topdag! Op naar morgen.

Maak je videopitch en laat ons zien wie je bent

Natuurlijk heb je als assistant een goed opgebouwd, foutloos en keurig cv. Ook je motivatie zal netjes zijn en overtuigend. Maar kun je hiermee echt laten zien wie je bent, waarom moeten wij jou aannemen en wat maakt jou uniek? Om hier echt antwoord op te krijgen en jou de mogelijkheid te geven dit te vertellen, kun je nu een video pitch aan je sollicitatie voor ons Direct Team toevoegen. Hiermee bieden wij jou de mogelijkheid om echt te laten zien wie je bent. Via de volgende link kun jij ons vertellen waarom jij onze nieuwe Direct Team Assistant moet worden, je cv en motivatie kun je eenvoudig aan deze video-pitch toevoegen zodat wij over een compleet beeld van jou beschikken.

Maak stap voor stap jouw pitch:

Stap 1: Klik op de knop 'Maak jou video-pitch'. Dit kan via ieder device. 

Stap 2: Vul de gegevens in en klik op 'Ga verder'.

Stap 3: Bekijk de welkomsvideo en klik daarna op 'Ga verder'.

Stap 4: Er volgt een webcamtest. Volg de instructies in de video op. Wil je je geluid testen klik op ‘Test speakers’. Om je webcam te testen klik je op ‘Start webcam test’. Klik daarna op ‘Ga verder’. 

Stap 5: De eerste vraag verschijnt. Klik op ‘Start opname’ om de vraag te beantwoorden. Ben je niet tevreden met de opname, dan kan je hem nogmaals opnemen. Ben je tevreden klik dan op ‘Ga verder’ voor de andere vragen.  

Stap 6: Alle vragen beantwoord en de video-sollicitatie versturen? Klik op ‘Verzenden sollicitatie’. 

Bekijk alvast de welkomstvideo van Tahnee Geluk, Business Manager Outsourcing en maak alvast kennis met het Direct Team.