De impact van de coronacrisis is enorm. Het raakt iedereen zowel persoonlijk als zakelijk. Als grote werkgever in Nederland en dienstverlener in flexibele arbeidscapaciteit vervullen wij als USG People, waarvan Secretary Plus onderdeel uitmaakt, een belangrijke maatschappelijke rol. 

Die rol hebben wij direct op ons genomen en wij willen u graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze eigen organisatie die van invloed kunnen zijn op onze dienstverlening.

Onze bereikbaarheid
Om de gezondheid van onze collega’s, klanten en kandidaten te waarborgen volgen wij de dagelijkse updates vanuit het RIVM. Sinds de afgekondigde lockdown op 15 december zijn onze kantoren tot en met 19 januari gesloten. Uiteraard zijn onze collega's wel bereikbaar. Alle contactmomenten vinden plaats via Skype, Microsoft Teams of per telefoon.

Vragen betreffende zieke medewerkers en ons protocol hierin
Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn dan kunt contact opnemen met onze afdeling Health & Care. Dit kan via verzuimadmninistratie2@usgpeople.nl.

Actuele informatie
Voor alle actuele informatie omtrent de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM verwijzen wij u graag naar https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. Ook wij volgen dagelijks deze richtlijnen en passen indien noodzakelijk onze businessvoering hierop aan.